Zzp’er uit Den Helder in finale Freelancer of the Year Awards

Zzp’er uit Den Helder in finale Freelancer of the Year Awards.Den Helder – Ray van Berkel uit Den Helder is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die zaterdag 4 april door minister-president Rutte worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er in Den Haag.

De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Uit bijna 10.000 deelnemers zijn honderd deelnemers geselecteerd voor de finale. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de honderd finalisten,” aldus mede-initiatiefnemer en jurylid Jeroen Sakkers.

Ray van Berkel: “Als zelfstandig Talent Recruiter (vanuit mijn eigen franchise onderneming 100% ICT Talent Noord-Holland Noord, onderdeel van Talent Groep Nederland B.V.) kan ik een bedrijf helpen met de werving en selectie vanopenstaande ICT vacatures. Dit doe ik op een open en transparante manier, omdat dat bij mij als persoon past. No nonsens, doe wat je zegt en zeg wat je doet.”

Pitchronde
In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers beoordelingen verzameld bij onder meer (oud-)opdrachtgevers. In totaal zijn meer dan 60.000 referenties verzameld. Op basis van de gemiddelde cijfers uit de eerste ronde heeft de jury een Top-10 zzp’ers en freelancers per categorie samengesteld.

In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2015 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn het persoonlijk verhaal, focus/specialisme, businesscase, groeipotentie en slim ondernemen. René Frijters, oprichter van Knab, is voorzitter van de vakjury met verder onder anderen vertegenwoordigers van Evita Zorg, LinkedIn, Marktplaats Zakelijk, MINI, Oger, PostNL, Telfort Zakelijk, Victor Mundi en ZP-Assist.

http://www.freelanceroftheyear.nl/uitreiking/

468-Onderbericht

468-Onderbericht

Leave a Comment