Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zzpupdate/domains/zzpupdate.nl/public_html/masjo/wp-content/plugins/rss-post-importer/app/classes/front/class-rss-pi-front.php on line 205

Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zzpupdate/domains/zzpupdate.nl/public_html/masjo/wp-content/plugins/rss-post-importer/app/classes/front/class-rss-pi-front.php on line 258

Zelfstandigen Bouw dreigt met dagvaarding Staat om verplicht pensioenfonds

Zzp-organisatie Zelfstandigen Bouw dreigt de Staat en schilderspensioenfonds Bpf Schilders voor de rechter te slepen vanwege de verplichte deelname van zelfstandige schilders aan het pensioenfonds.

Volgens voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw is de verplichte deelname in strijd met de wet. “Volgens onze advocaten is de verplichting in strijd met onder meer het kartelverbod uit de Mededingingswet”, aldus Verhoef.

De organisatie heeft Bpf Schilders en staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma schriftelijk verzocht binnen drie weken de verplichting om deel te nemen terug te draaien. Als zij dat weigeren, volgt de gang naar de rechter.

Lees het hele artikel

Leave a Comment