Zaterdag 7 november startersdag Kamer van Koophandel

Zeker weten dat je goed van start gaat? Kom naar de Startersdag van de KvK op zaterdag 7 november.

Voor jezelf beginnen is hartstikke leuk, maar er komen ook veel praktische zaken en vragen bij kijken. Hoe kan ik het beste klanten werven? Hoe regel ik mijn belastingzaken? Welke rechtsvorm is het meest geschikt? Hoe weet ik of mijn bedrijfsnaam uniek is? Hoe vind ik financiering van mijn plannen? En wat maakt iemand eigenlijk een goede ondernemer? Voor de antwoorden op deze en talloze andere vragen is het bezoeken van de Startersdag een aanrader.

Inspiratie opdoen
Maar ook natuurlijk voor het ontmoeten van andere starters om goede tips of inspiratie op te doen. Zo staat een deel van het team van ikwordzzper.nl voor je klaar in de Amsterdam Arena en geeft oprichter Martijn Pennekamp een aantal trainingen op deze dag.

Dus heb je ook startplannen of bent je net gestart?

Kom dan op zaterdag 7 november naar de Startersdag. Meld je gratis aan via kvk.nl/startersdag. Kies één van de zeven locaties en bekijk het programma bij jou in de buurt.

Wat: Startersdag van de Kamer van Koophandel
Wanneer: zaterdag 7 november van 10.00 – 16.00 uur
Waar: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht of Zwolle


Leave a Comment