Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zzpupdate/domains/zzpupdate.nl/public_html/masjo/wp-content/plugins/rss-post-importer/app/classes/front/class-rss-pi-front.php on line 205

Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zzpupdate/domains/zzpupdate.nl/public_html/masjo/wp-content/plugins/rss-post-importer/app/classes/front/class-rss-pi-front.php on line 258

Stoppen als zzp’er? 6 stappen die moet je nemen

 

Ben jij onderdeel van het groeiende leger aan zelfstandigen? Maar ben je van plan te stoppen als zzp’er? Dan moet je een aantal zaken in de gaten houden.

Als zelfstandige zonder personeel (zzp’er) ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, ben je ondernemer voor de inkomstenbelasting en wellicht ook voor de omzetbelasting. Misschien ben je zelfs één van de zzp’ers met arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en spaar je voor je pensioen.

Kortom, je hebt een hele kerstboom aan regelingen opgetuigd om te kunnen ondernemen.

En nu komt er een mooie baan voorbij. Je besluit te stoppen als zzp’er en in loondienst te gaan. Je moet de kerstboom aftuigen voor een nieuw leven in dienstverband.

In dit geval moet je jezelf een aantal vragen stellen en stappen ondernemen. Dit zijn ze.

Hele artikel · 15/12/2018 · Business Insider

 

Leave a Comment