Nee he! Racismeroeper Sylvana Simons kondigt trots aan dat ze de …

He, jammer. Artikel 1 doet dus écht mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart.

Aangezien het maar niet wil vlotten met de partij van Sylvana Simons in de peilingen hoopten alle weldenkende Nederlanders natuurlijk dat Artikel 1 het uiteindelijk toch niet zou redden om mee te doen aan de verkiezingen. Helaas, op de één of andere manier is Sylvana er tóch in geslaagd om genoeg geld bij elkaar te sprokkelen om de waarborgsom die partijen voor verkiezingen moeten betalen over te maken aan het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Dat is dan toch een flinke tegenvaller — niet alleen voor mij, maar voor de hele Nederlandse samenleving. Sylvana Simons is immers een racismeroeper pur sang, een vrouw die zichzelf stelselmatig neerzet als slachtoffer terwijl ze alles heeft wat haar hartje begeert, en die verschillende bevolkingsgroepen bewust tegen elkaar opzet in een poging om die vermadelijde Kamerzetel in handen te krijgen. Als we iemand buiten het parlementsgebouw moeten houden is zij het wel. Nou ja, zij én Tunahan Kuzu, de megalomaan van DENK.

Het is te hopen dat uiteindelijk blijkt dat deze waarborgsom in de bodemloze put van Vadertje Staat verdwijnt. Als we de peilingen moeten geloven ziet het er daar gelukkig wel naar uit. Artikel 1 doet het immers zo slecht dat de partij niet eens genoemd wordt door TNS Nipo, Maurice de Hond, en alle andere peilingen die ons land rijk is. Dat is dan toch nog een pleister op de wond.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

Leave a Comment