Nachtmerriekabinet Rutte II maakt zzp’ers massaal kapot: 122.000 zzp’ers …

De EU ratten verlaten het zinkende schip

Het sloeg in als een bom, maar was te verwachten. De kapitein Schettino van de EU, Jean Claude Juncker houdt het voor gezien en heeft aangekondigd geen 2e termijn te ambiëren in 2019, als er weer gezocht moet worden naar een ondemocratisch gekozen EU commissie voorzitter.

Verschrikt kwamen ook andere EU ratten hun holen uit, niet om gelijk hun kapitein van de Costa Europa achterna te gaan, maar in de stille hoop dat Juncker misschien al eerder dan 2019 de reddingsboot in gaat en er voor de achtergeblevenen een nieuwe baan vrij komt. Onze opper narcist Frans Timmermans van wie wij al tijden niets vernamen, ruikt een kans en timmert weer verhevigd met zijn onzin aan de weg .

Maar vergist u zich niet, wij zijn slechts eenvoudige boodschappers van het vooral slechte nieuws, want ongetwijfeld zullen ook andere politieke mislukkelingen zich warm gaan lopen, zeker nogmaals als Juncker al eerder zich full time gaat wijden aan het testen van de inhoud van zijn flessen verzameling. Zagen wij daar in een flits niet in een joggingpak Francois Hollande voorbij komen gevolgd door in oranje gestoken Rutte, en zal ook zeker Merkel die haar pogingen om via het bondskanselierschap van Duitsland keizerin van Europa te worden ziet mislukken , een kansje wagen, temeer het nog lang niet zeker is, dat zij het dit jaar van Martin Schulz zal winnen.

Ja Martin Schulz, waarvan nog steeds niet duidelijk was, waarom hij na zijn voorzitterschap van het EU parlement opeens weer ‘zurück in die Heimat ‘ wilde, om een gooi te doen Merkel op te volgen. U weet, dat Schulz joodse genen heeft, en ere wie ere toekomt, deze hebben bij veel mensen er voor gezorgd dat zij tijdig de bui aan zagen komen en vluchtten.

En ofschoon wij weinig waardering voor Juncker hebben, moet je hem wel na geven dat hij politiek gezien een sluwe vos is. Nu reeds aankondigen dat hij in 2019 niet herkiesbaar zal zijn, is dat niet een beetje vroeg ? Of is het een methode om de EU tot meer samenwerking te bewegen , iets dat hij al maanden predikt ? Wij denken van niet. Als je zoals Juncker je hele leven lang in de politieke modder hebt meegevochten, weet je wanneer het einde in zicht komt en wat is er dan mooier en verstandiger voor een gefaalde politicus, op het schijnbare hoogtepunt van je carrière , alvorens de revolutie begint, het strijdtoneel te verlaten. ?

Misschien dat u het zich niet realiseert, maar de EU verkeert momenteel al sinds enige tijd in een onzichtbare oorlog. Een oorlog die gelukkig ?? nog zonder echte wapengeweld wordt uitgevochten, maar net zo vernietigend is en veel….. gemener.

Vijand nummer 1, het grote kapitaal hebben de EU burgers al tijden tegen zich en zullen ze de strijd verliezen.

De andere vijand, de islam , wordt als het paard van Troje binnengelaten door politici die uitsluitend aan eigenbelang denkend hiermee trachten de onrust aan te wakkeren , waardoor zij verder hun vernietigend werk verder kunnen blijven uitvoeren. De Turkse dictator Erdogan zei onlangs dat de islam tot het jaar 2070 heel Europa in zijn macht moet hebben. Gemakkelijk gezegd , want tegen die tijd ligt Erdogan tussen de maden. Maar het geeft wel een zeer bedreigende tendens aan, die door de politiek wordt ontkend, met uitzondering van een enkeling, zoals Trump of Wilders, waarbij je weer de vraag moet stellen hoe hun agenda er in werkelijkheid uitziet.

Concluderend kunnen wij zeggen dat wij in een door ons zelf gecreëerde chaos leven, waarvan de burgers zoals in ieder conflict het slachtoffer zijn en zij die de chaos hebben veroorzaakt meestal ongestraft er van af komen.

Wij stonden er bij, keken er na en…. deden niets !

http://www.geennieuws.com/2017/02/de-eu-ratten-verlaten-het-zinkende-schip/

Leave a Comment