Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zzpupdate/domains/zzpupdate.nl/public_html/masjo/wp-content/plugins/rss-post-importer/app/classes/front/class-rss-pi-front.php on line 205

Warning: Use of undefined constant full - assumed 'full' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/zzpupdate/domains/zzpupdate.nl/public_html/masjo/wp-content/plugins/rss-post-importer/app/classes/front/class-rss-pi-front.php on line 258

Miljoenennota getuigt van diepgeworteld wantrouwen jegens zzp’ers

Foto: Martijn Beekman / Ministerie van Financiën (rijksoverheid.nl)

Nieuwe maatregelen die zzp’ers direct raken, bevat de laatste miljoenennota van het kabinet Rutte-2 niet. Maar er is weinig reden tot opluchting.

Uit de begrotingsstukken spreekt een diepgeworteld wantrouwen jegens zzp’ers. Blijkbaar konden de scheidende bewindslieden van VVD en PvdA het niet laten om dat nog even nadrukkelijk aan hun opvolgers mee te geven. 

Anders dan voorgaande jaren, levert een snelle scan van de begrotingsstukken van het demissionaire kabinet Rutte-2 weinig nieuws op over zelfstandigen zonder personeel.

Des te meer valt de depreciërende en denigrerende toon op die de bewindslieden kiezen als het eens wel over die zzp’ers gaat.

Hele artikel · Bron: Pierre Spaninks

 

Leave a Comment