Mariëlle Geraets in finale Freelancer of the Year Awards

Mariëlle Geraets uit Leveroy is doorgedrongen tot de finale van de “Freelancer of the Year Awards“, die op zaterdag 1 april worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er in Amersfoort. De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Uit meer dan tienduizend deelnemers is een selectie gemaakt voor de finale.

Mariëlle is oprichtster van MG2Care. Met haar bedrijf zorgt ze ervoor dat iedereen, zakelijk en privé, kan en durft te handelen tijdens een calamiteit. Veel mensen gaan pas een cursus volgen als er iets aangrijpends in hun ( directe) omgeving is gebeurd. De missie van MG2Care is iedereen nu al actie te laten ondernemen. De vraag is namelijk niet OF je het ooit nodig zult hebben, maar WANNEER je het nodig zult hebben!!!

Publieksprijs
Vanaf nu is het stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Deze publieksprijs is geopend tot de dag voor de uitreiking; tijdens de Dag van de ZZP’er wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vakjury
In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2017 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Over MG2Care
MG2Care is opgericht op 1 april 2013. Op die dag heeft Mariëlle van haar passie haar werk gemaakt. Met veel enthousiasme geeft ze diverse cursussen op het gebied van Eerste Hulp. Te denken valt aan basis Eerste Hulp, Eerste Hulp aan Kinderen, Eerste Hulp bij Sportongevallen maar ook Acute Zorg bij Drank- en Drugsincidenten ( voor de hulpverleners die veel op festivals aanwezig zijn). Meer informatie ( en interessante artikelen) is te vinden op www.mg2care.nl of Facebook.

 

Leave a Comment