Jan Roos pakt arbeiderhater Jesse Klaver keihard aan: “Hij heeft een hekel aan …

Zo is het: GroenLinks is een partij van, voor en door professionele bankzitters die een hekel hebben aan werkend Nederland. Iets anders valt er niet te maken van de desastreuze plannen die deze club milieufreaks heeft voor de toekomst van ons land.

Als Jan Roos een hekel heeft aan één collega-lijsttrekker dan is het, geheel terecht, Jesse Klaver. Niet zo gek natuurlijk. Roos’ partij, VNL, is dé partij voor werkend Nederland. De doorrekeningen van het CPB bewezen dat. Zo is VNL kampioen economische groei, kampioen lastenverlagingen, kampioen veiligheid, én de kampioen voor werkende Nederlanders. GroenLinks is natuurlijk precies het tegengestelde: het is de partij voor mensen die hard werkende Nederlanders met de nek aankijken.

Het is dan ook geheel terecht dat Roos vandaag even keihard uithaalde naar Jesse Klaver:

Dat is echt knettergek. 1782 euro per huishouden per jaar. Is er ook maar één werkend Nederlands gezin dat zo’n bedrag zomaar even kan missen? Misschien dat de hoogleraren van GroenLinks daar geen moeite mee hebben, maar mensen die daadwerkelijk moeten werken voor hun geld zullen daar toch echt heel anders over denken.

Laat mij hier heel duidelijk over zijn: iedere Nederlander die werkt voor zijn geld heeft niets te zoeken bij GroenLinks. Die partij is van God los en heeft lak aan arbeiders, ondernemers, zzp’ers, werknemers, én werkgevers. De achterban van GroenLinks bestaat puur en alleen uit professionele bankzitters, kansenparels die onze cultuur verachten, en salonsocialisten die nog geen dag normaal werk gedaan hebben. Dat zie je terug in de plannen van die partij voor de toekomst van ons land; plannen waardoor werkend Nederland keihard moet inleveren en er fors op achteruit gaat.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

Leave a Comment