Haagse ZZP’er wederom in finale Freelancer of the Year Awards

DEN HAAG – Charley van ‘t Leven uit Den Haag is ook dit jaar weer doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 1 april worden uitgereikt op de Dag van de ZZP’er in Amersfoort.

De Freelancer of the Year Awards is een zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland. Uit meer dan tienduizend deelnemers is een selectie gemaakt voor de finale. “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de finalisten,” aldus René Frijters, juryvoorzitter bij de FOTY Awards en oprichter van zzp-bank Knab.

Charley van ’t Leven behoort ook dit jaar, voor de vierde keer op rij, tot de laatste 100 finalisten. Hij heeft zijn bedrijf van ’t leven producties in 2007 opgericht vanwege zijn passie voor de ontwikkelingen in de steeds verder ontwikkelende digitale wereld. Sindsdien voorziet hij zowel bedrijven als particulieren van een uniek online visitekaartje in de vorm van een op maat gemaakte website. Daarnaast biedt hij webhosting, grafisch ontwerp en Nederlands/Franse vertalingen aan.

JCI Haaglanden
Dit jaar is Charley tevens voorzitter van de lokale netwerkclub JCI Haaglanden, dat partner is van het Haagse Ondernemersgala en onderdeel vormt van de wereldwijde netwerkorganisatie Junior Chamber International. JCI richt zich op jonge ondernemend ingestelde mensen en jonge leiders tot 40 jaar, waarbij men zich kan ontwikkelen op persoonlijk, sociaal, ondernemend en internationaal vlak. Het lidmaatschap aan JCI heeft zeker een rol gespeeld bij het wederom doordringen tot de finale van de FOTY Awards.

Kwaliteitsmeting
In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp’ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties van onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, die wordt gemeten op basis van de gemiddelde cijfers uit de referenties binnen deze eerste ronde, selecteert de jury de finalisten. Deze finalisten hebben tijdens het pitchevent op zaterdag 25 februari 2017 hun bedrijf voor de camera presenteren.
Stemmen kan nog tot 10 maart 2017 via https://ratecard.io/fotyawards/charley-van-t-leven

Publieksprijs
Vanaf maandag 6 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Deze publieksprijs is geopend tot de dag voor de uitreiking; tijdens de Dag van de ZZP’er wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vakjury
In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP’er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2017 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Dit jaar 10 jaar Van ’t Leven Producties!
Van ’t Leven Producties is opgericht op 16 maart 2007 door Charley van ’t Leven. Dit jaar bestaat het bedrijf alweer 10 jaar! Charley bouwt een website volgens de allernieuwste technieken, zorgt ervoor dat de website in één keer goed verschijnt op zowel mobiel, iPad, tablet, laptop als normale computer, maakt de website precies zoals u wilt, levert het af met een makkelijk beheersysteem zodat u de website grotendeels zelf kunt bijhouden en kan tevens de webhosting en SEO voor u regelen. Kortom: hij verzorgt uw visitekaartje op het internet! Indien u zaken doet met Charley, kunt u genieten van ’t leven! Zie www.vantleven.com.

Over Victor Mundi
De FOTY Awards worden dit jaar voor de vierde achtereenvolgende keer georganiseerd door VictorMundi B.V., de initiatiefnemer van de verkiezing. Daarmee is deze verkiezing wereldwijd de langstlopende op haar gebied. Victor Mundi is tevens initiatiefnemer van de Client Awards, waarbij wordt gekeken hoe opdrachtgevers omgaan met hun flexibele inhuur, en de Staffing Awards, waarbij wordt gezocht naar het beste bedrijf in de flexmarkt binnen Nederland. Daarnaast is Victor Mundi eigenaar van ZZP Barometer en organisator van de Dag van de Flexibele Arbeid en de Dag van de ZZP’er.

Leave a Comment