Het aantal zzp’ers in de horeca neemt toe. Steeds meer koks, bartenders en andere horecamensen werken flexibel, mits daar de juiste voorwaarden en een goed uurtarief tegenover staan. Voor ondernemers biedt dit kansen en uitdagingen.
Wouter Bosch is net geland in Amsterdam. Na een paar dagen Dublin heeft hij nu enkele uren om zijn koffer uit te pakken en direct weer te vullen. Morgen vliegt hij namelijk naar Tokio. Bosch is geen populaire dj of CEO van een groot bedrijf, maar bartender en masterblender. Als hij niet in loondienst aan het werk is bij Rosalia’s Menagerie in Amsterdam, gaat hij als freelancer het land of zelfs de wereld rond. Dan weer staat hij voor een aantal uur als bartender in een luxe, Nederlandse cocktailbar, dan weer is hij voor een drankenmerk bij een Ierse whiskeydistilleerderij, en nu gaat hij richting Japan voor een internationale competitie met andere bartenders.
Lees verder op Achtergrond: werken met zzp’ers in de horeca – Entree Magazine
Leave a Comment
You must be logged in to post a comment.